15 July 2016

A true fan!

A true fan!

Toen deze maand weer de naam Noortje voorbij kwam in de webshop, was ik zo verrast! Ik denk dat zij sinds de opening van de webshop (feb 2015) wel een keer of 6 iets heeft besteld bij ons. En elke keer bestelt ze weer iets anders. Zo kan ik met recht zeggen, dat zij bijna de volledige collectie van ATF heeft; de shoppers, de handdoeken, de schoentjes, de werktas, de clutch! Zo leuk! Wij waren benieuwd naar de persoon achter deze bestellingen en hebben haar gevraagd of ze de blog van deze week wil schrijven! Lees hier het verhaal achter onze true fan


Hallo! Mijn naam is Noortje. Ik ben 37 jaar, getrouwd, moeder van drie jongens en heb een eigen juridisch advies praktijk. Zoals zovelen van jullie probeer ik al deze “rollen” zo goed mogelijk te combineren. Ik vlieg van een zakelijke bespreking naar school om groep 4 naar de natuurtuin te rijden en door naar huis om de administratie bij te werken en tussendoor nog een wasje te draaien.

Ik doe alles met liefde en plezier, maar er zijn van die momenten dat het even niet meer gaat. Dat ik gestoord raak van de herrie in huis, van klanten die liever gisteren dan vandaag nog een antwoord willen en van de stapel wasgoed die in mijn beleving de hoogte van het Himalaya gebergte heeft bereikt. Dat ik van de daken wil schreeuwen: “Laat me allemaal met rust!” Herken je dat?

Maar ja, dat doe ik niet. Ik trek me terug in mijn domein: een huisje achter in de tuin op een rustige plek tussen de bomen, dat ik heb ingericht naar mijn eigen wensen. Mijn eigen mooie tafel (zonder pennenstrepen of putten van rammende vorken), mijn eigen bijpassende stoeltjes (zonder etensresten) en de luie stoel. Ik geniet van de strakke muren, geverfd in twee verschillende kleuren groen, zonder bruine vingerafdrukken. Ik werk, ik studeer, lees de krant of zit er gewoon even wat te zitten tussen de spullen die ik met zorg heb uitgezocht, spullen waar ik blij van wordt, mijn “all-time favourites”. En dan gaat het weer, zie je de dingen weer in perspectief en kun je weer door.

En zo is het ook met de ATF collectie: van werkelijk ieder item word ik blij! De sandaaltjes hebben me ver gebracht, de ATF bags reizen met me mee naar het werk, een weekendje weg, een dag op het strand, een avondje uit of gewoon zomaar ergens in de stad. Blij word ik ook van het moment dat de bestelling wordt bezorgd: met persoonlijke aandacht, een handgeschreven kaartje. Zo’n simpel gebaar, maar juist daarom is het dat je steeds weer wilt terugkeren naar de ATF collectie.

En regelmatig krijg ik complimenten over die leuke sandaaltjes en die prachtige tassen. Dan vertel ik het verhaal van Brechje, een stoer verhaal over lef en doorzettingsvermogen in een wereld waarin je moet opboksen tegen de grote merken en gevestigde namen. Dat vind ik een mooi verhaal, daar word ik blij van en ik hoop degene aan wie ik het vertel ook!
  

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter