14 October 2016

10MI, 10K, 30D en 12-10

Deze week gaat het over 10MI, 10K, 30D en 12-10!

Deze week neem ik jullie weer mee in mijn ATF wereld en geef ik jullie een kijkje achter de schermen! Oh ja, en voor wie het nog niet weet; mijn naam is Brechje Gondrie, de eigenaar van All-time Favourites. 

Ik heb zo’n leuke week achter de rug dat ik helemaal hyper ben terwijl ik dit aan het typen ben. Normaal gesproken is op vrijdag de batterij redelijk leeg aan het raken, maar vandaag heb ik nog energie voor 10! Dat heeft te maken met een aantal cijfers, namelijk 10M, 10K, 30D en 12-10. Wat bedoelt ze hier toch mee hoor ik je denken. Nou ik leg het je graag uit.

10MI; Deze week had ik een afspraak op Schiphol Oost, bij het hoofdkantoor van Transavia. Nee dit staat los van al het nieuws rondom Transavia van deze week :-) , want ik was daar om een mogelijke samenwerking te bespreken. 10 M = 10 miles, zo hoog vliegen vliegtuigen.

10K; samen met mijn vriendin Judith rende ik met succes 10 km. En daar ben ik echt heel blij mee, want na bijna een half jaar kwakkelen met mijn rug, ben ik nu weer helemaal de oude. Bovendien renden wij allebei onze snelste 10K ooit.

30D; dat staat voor de 30 Days no alcohol challenge waar ik aan begonnen ben. Na deze lange zomer, waarin terrasjes, etentjes, strand, etc centraal stonden en waar ipv 1 wijntje, een heleboel wijntjes werden gedronken en soms ook nog gin tonics, is het roer om sinds afgelopen zaterdag. No more boos for me! De grootste challenge is gewoon hetzelfde te blijven doen wat je normaal ook altijd doet. Zo zat ik dus gisteren avond heerlijk te dineren bij Guts&Glory en was dit de fles die naast me stond (zie foto).

12-10; dat is de datum van afgelopen woensdag. In de showroom hadden we een aantal heavy & happy ATF users uitgenodigd om een kwalitatief onderzoek uit te voeren. Mijn coach Ole leidde deze sessie en Callista en ik mochten observeren en notuleren. Het is zo ontzettend interessant om te horen hoe deze dames ATF ervaren, wat de reacties zijn als ze met een ATF shopper lopen en welke associaties ATF als merk oproept. Ik vond het ook zo leuk (#trots) te horen hoe ze zich voelen en wat hen beweegt iets van ATF te kopen. We hebben super relevante en interessante informatie verkregen uit deze sessie en ik ben daar twee dagen later nog steeds hyper van! Nogmaals dank ladies!

Vanavond mag ik weer een kruisje zetten in mijn schemaatje. Ik heb gelezen op allerlei forums en blogs, dat je je na een dag of 12 zó goed gaat voelen, je beter en dieper slaapt, je huid beter wordt, etc etc. Ik houd jullie op de hoogte. Fijn weekend en fijne vakantie voor sommigen van ons! Wat je deze herfstvakantie ook allemaal gaat doen; vergeet onze fijne grote shopper niet he?

Brechje 

Brechje met python tas bij TransaviaSchema 30 days no alcohol challenge

Water in een wijnglas in het restaurant

Kwalitatief onderzoek op kantoor
 

Reacties

Trots op jou! X
Jennie - 14/10/2016 - 21:16
WHOOP!
DOMINIQUE - 14/10/2016 - 13:16

Laat een reactie achter