30 June 2017

Add some pink!

Add some pink!

Yes, het is weer vrijdag en dus tijd voor mijn wekelijkse blog. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb ATF opgericht. Elke week schrijf ik deze blog om jullie op de hoogte te houden van alles wat er gaande is binnen dit te gekke ATF avontuur! Deze week wil ik het met jullie hebben over de kleur PINK!

Heel vaak wordt aan mij gevraagd wat ik met pink heb en of ik een echt meisje-meisje ben, dat vroeger al van barbies en prinsessen hield, omdat binnen ATF de kleur pink toch wel een heel prominente plek heeft. Mensen die mij goed kennen zullen nu moeten lachen om deze vragen. Ja ik loop bijna altijd op hakken en ja ik houd heel erg van nagellak, dus zo'n vraag kan ik best begrijpen in combinatie met al het pink bij ATF. Maar nee. Ik ben geen barbie meisje en ook geen prinses geweest. De enige diadeem die ik ooit van mijn moeder heb gekregen, was een diadeem van gevlochten plastic, die als je 'm voor je ogen deed, een beetje leek op een bril. Ik droeg die diadeem als bril. (why?). Ik heb twee broers, we hadden alledrie hetzelfde kapsel vroeger, ik heb mijn hele jeugd in bomen geklommen, gevoetbald en gehockeyd en The A-team gespeeld (ik was Amy). 

Maar waarom dan zoveel pink? Allereerst vind ik pink een heel krachtige kleur. Ik heb geen baby roze gekozen of andere pastel teints, nee juist het prachtige krachtige fuchsia. En het is vrouwelijk, dat vind ik leuk en passen bij ATF. Bovendien; het is ook nog eens super handig; probeer eens in een grote tas, die zwart gevoerd is, iets te vinden? Onmogelijk. Dus ook daarom heb ik ook voor pink gekozen voor de voering. Ik vind pink ook een heel vrolijke kleur en vooral; overal waar je pink toevoegt, gebeurt er iets. Kijk eens naar de foto's hier beneden. Add some pink en see what happens! Dus daarom pink! 

Geniet lekker van jullie weekend en tot volgende week. Liefs Brechje

p.s. zou het door Amy zijn gekomen, die voorkeur voor pink? :-) 


ATF paspoorthoesje

Binnenkant van ATF paspoorthoesje


Zwarte ATF tas


Roze binnenvoering in de zwarte shopper


Luipaard shopper aan een strandpaal

The A-teamReacties

Wat zegt "Het geheime leven van kleuren" boek over pink??
Jan - 01/07/2017 - 21:47

Laat een reactie achter