Mommy Bag Python Naturel

€ 89,95 Incl. tax
Article number:
ATF-018
EAN code:
8719689865894
SKU code:
01

Mommy Bag Python Naturel

This multifunctional diaper bag is fully equiped with many compartments for all baby essentials like diapers, bottles and the material is water resistant. Inside the bag there's changing mat, the bags comes with stroller clips PLUS with an adjustable shoulder strap.

 • Dimensions: 40x26x10 cm
 • Weight: 0,6 kg
 • Including changing mat
 • Bottle holder
 • Water resistant compartment for wet clothes
 • Comes with free stroller clips (worth €19,95)
 • Closure: zipper
 • Adjustable shoulder strap: max 1.25m
 • Material: printed organic cotton
 • Lining: pink nylon
 • Can also be used as laptop bag (15")

Tamara Dekker Posted on 24 April 2018 at 15:52

Ik gebruik m als dagelijkse tas , omdat alles er in kan in aparte vakjes , ook voor Mn waterfles en vak , kan veel in

Ronella Posted on 30 August 2017 at 18:13

Super fijne tas met veel vakjes en verschillende hengels.
En hij ziet er top uit!!! Hier kan geen andere luiertas aan tippen.

Maartje Posted on 11 August 2017 at 11:07

De eerste fout die ik maakte als kersverse mama, was een veel te grote luiertas kopen! Ik sjouwde me een ongeluk. En had eigenlijk altijd teveel bij me. Van vriendinnen kreeg ik deze luiertas. Allereerst is de python print echt te chique zo leuk! Als je met deze tas ergens verschijnt voel je je all woman. Maar goed, nu de tas; de tas is compact en na een paar maanden weet je als kersverse mama hoeveel je eigenlijk maar mee hoeft te nemen. Deze tas is qua grootte echt perfect! Ook die buggy clips zijn ideaal en dat vakje aan de voorkant (wat het mini logootje zit) is ideaal voor je telefoon. Het matje is handig dat je erbij krijgt. Er zitten veel vakjes in, voor luiers en een fles. Mama's to be: zoek niet langer; deze MOET je hebben!

Susan Posted on 25 January 2017 at 21:07

Op de eerste plaats eindelijk een luiertas die er gewoon leuk uitziet. Daarnaast heeft het van die super handige kleine hengsels aan de zijkant, waarmee je de tas eenvoudig aan de buggy kunt vastmaken. Waardoor je dus je handen vrij hebt. Verder zit er een binnenzak met rits in, waarin je iets 'belangrijks' zoals sleutels of geld kunt stoppen en afsluiten. Er zit een zakje in speciaal voor je fles. Een bijgevoegd matje om de baby op te verschonen. En natuurlijk kun je er luiers in kwijt. Eigenlijk kan ik al een jaar niet zonder. Elke dag gaat deze mee! Super product, hen je veel plezier van.

Chantal Kroese Posted on 11 November 2016 at 11:42

Ik heb onlangs de mommy bag gekocht maar ik gebruik deze als werktas. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en sleep dan van alles mee. Heel fijn dat mijn laptop, iPad en notebooks er gemakkelijk in passen naast al mijn 'standaarditems' die ik normaliter in mijn handtas meeneem. Op deze manier hoef ik maar het 1 tas te lopen en heb ik toch alles bij me. Hij ziet er ook top uit en combineert prima met mijn outfits. Ik heb er al verschillende complimenten over gekregen. Verder werd de tas mooi ingepakt afgeleverd en dat vind ik al een feestje op zich! Kortom, wederom een tevreden klant! (ik heb mezelf namelijk ook al verwend met een strandtas ;-)

5 stars based on 5 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »